maanantai 20. helmikuuta 2017

Uupuneita mutta onnellisia kurssilaisia

Irlannin sää yllätti iloisesti: lämmin tuuli puhalsi, aurinko kurkisteli ja lenkkeilijät juoksivat shortseissa kun pääsimme perille. Taksikuski tarjosi meille läkähdyttävän puolen tunnin huumorikimaran matkalla koululle -ihana tervetulotoivotus Dubliniin. Opimme, että kahta asiaa ei Irlannissa sovi kehua hyväksi: säätä ja liikennettä. Vahingossa kuulemma langetin kirouksen tämän päivän säätilalle.

Koululla meidät otti huomaansa ihana Roisín, joka perehdytti meitä CLIL:n saloihin. Paljon opimme jo ensimmäisenä päivänä, ja odotamme innolla huomista kurssipäivää: aamupäivällä englannin opiskelua ja lounaan jälkeen lisää oppia opetusmenetelmistä.

Olemme asettuneet taloksi mukavaan Airbnb-huoneistoon, pizza-illallinen on syöty ja nyt sulatellaan kaikkea koettua. Uni alkaa pikkuhiljaa houkuttaa..

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että olette turvallisesti perillä. Kuulostaa kyllä ihanalle. Mukavaa ja ennenkaikkea antoisaa kurssia. Pian nähdään <3 Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla mukavia matkaterveisiä! Perillä onnellisesti - nauttikaa kurssista! Täällä me vielä työn ääressä - pian tavataan 🤗 Terveisiä kaikille🌠 Ulla

    VastaaPoista